logo

Kommende kurser

Vær social

Tankefeltterapi (TFT) - Emotionel Frihedsteknik (EFT)

 

TFT
TFT Tankefeltterapi blev opfundet af den amerikanske psykolog, dr. Roger Callahan i 1980. Tankefeltterapi, også kaldet TFT, anvender kombinationer fra meridianlære, kinesiologi og kognitiv terapi. Forskellige punkter på kroppens energibaner stimuleres med let fingerbankning i bestemte sekvenser (algoritmer), alt afhængig af diagnosen. Samtidig med bankningen fokuserer man på det ubehag, det problem eller den smerte, man har. Roger Callahan har videreudviklet sin opfindelse TFT gennem mere end 25 års forskning.

Metoden er skånsom, virker meget hurtigt og har en høj grad af succes. I en argentinsk undersøgelse af klienter med angst oplevede 90% en bedring, mens 76% blev symptomfrie med TFT.
Læs mere om denne undersøgelse på www.tankefeltterapi.info

I USA er TFT-metoden godkendt som evidensbaseret behandlingsform.

Læs mere om Roger Callahan her >>>

 

EFT

EFT (Emotionel Frihedsteknik) er en videreudvikling af Tankefeltsterapi. Èn af Roger Callahans elever, ingeniøren Gary Craig, fandt senere ud af, at teknikken med de forskellige sekvenser kunne forenkles markant – og heraf udsprang så Emotional Freedom Techniques. I EFT anvendes én standardsekvens, der indeholder alle punkter – dvs. der bankes på alle punkter i samme rækkefølge, uanset hvad ubehaget, smerten eller problemet end måtte være. I EFT kombineres bankning med brugen af bekræftelser, f.eks. ”Selv om jeg er så bange for edderkopper, så elsker og accepterer jeg mig selv fuldt og helt.”

Det har været vigtigt for Gary Graig at videregive EFT til alle i hele verden. Derfor kan alle hans manualer downloades gratis. På den måde er der rig mulighed for at lære mere om EFT på egen hånd. Gary Graig’s motto er: ”Prøv EFT på ALT!”

Læs mere om Garythink.com (Gary Craigs nye hjemmeside)>>> (Gary Graig´s hjemmeside virker for øjeblikket ikke) 

Læs mere om EFT på EFTUniverse.com >>>

Læs mere om Emotionel Frihedsteknik her >>>

Gary Craig, Introduktion til EFT